Calem Fine Tawny Porto 19,5% 0,75L

Täidlane, marjane ja tugevamaitseline magus kangendatud punane vein
Kaubakood: 7250417075K_S0002
€13,58 KM-ta

Lisainfo

Veinikoda on asutatud 1859. aastal Antonio Alves Càlemi´i poolt, kes hakkas Brasiiliast vääris puitu importima, aga et laevad tühjalt Brasiiliasse ei sõidaks, hakkas ta sinna eksportima veini. 1965. aastal jätkas António Alves Calém juunior isa tööd ja selleks ajaks oli kasvanud Càlem reederiks, kellel oli oma isiklik laevastik. 1993. aastast kuulub Sogevinus SGPS S.A. gruppi keldrivarudega üle 8 miljoni pudeli. Veinimaja on tuntuks saanud oma vanade Tawny tüüpi portveinidega. Värvilt keskmise intensiivsusega rubiinpunane. Aroomis kerge suitsuse noodiga, tunda kuivatatud punaseid marju, kakaoube, kuivatatud ploome ja kohviube. Aroomilõppu lisanduvad magusad vürtsid ja musta pipart. Maitse vürtsikalt marjane ja elegantne, tunda piimašokolaadi, kuivatatud punaseid marju, marjakeedist ja kakaod. järelmaitse pikk ja veidi torkiva vürtsika lõpuga. Viinamarjad kasvavad Douro jõe ülemjooksul, Cima Corgo ja Douro Superior kasvualadel. Veini käärimine katkestatakse 2 päeval, lisades 77% alkoholisisaldusega viinamarjadestillaati, mis jätab veinile alles kõrge jääksuhkrusisalduse. Vein areneb tammevaatides ja segatakse Oportos, Villa Nova de Gaia linnas Calemi veinikojas keskmiselt 3 aastase vaadiarendusega veinidest.

Tarbimissoovitus

Dessert, juustudErinevad śokolaadist valmistatud desserdid, śokolaadiküpsised, sinihallitusjuust, söögikorra lõpetuseks

Toote koduleht

http://calem.pt/

tooted kirjeldused

Oskus nimi Oskus raha
Product information
Alkoholi liik Kaitstud päritolunimetusega liköörvein
Tootja A.A.CALEM&FILHO S.A
Piirkond Douro
Päritolumaa Portugal
Viinamari Touriga Nacional, Tinta Roriz, Tinta Cao, Tinta Barrocca, Touriga Franca
Stiil Magus ja aromaatne
Maitse Magus
Alkoholi sisaldus 19,5
Maht (L) 0,75
Kogus kastis 6
Deposit information
Pant 0
Serving information
Serveerimine Jahutatult, 10 - 12 ºC, copitast või väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Tänu kõrgele alkoholi- ja suhkrusisaldusele on arengupotentsiaal veinikeldris aastakümneid