Cono Sur Organic Pinot Noir 14% 0,75L

Keskmise täidlusega marjaselt elegantne kuiv punavein
Kaubakood: 7731610075K_N0002
€11,02 KM-ta

Lisainfo

Viña Cono Sur on noor ja moodne veinitootja, mis on asutatud Tšiili suurima veinimaja Concha y Toro tütarettevõttena 1993. aastal Santiagost lõunapool asuvas Colchagua Valleys. Nimetus Cono Sur tähendab tõlkes „lõuna koonust“, meenutamaks Lõuna Ameerika mandri koonusetaolist kuju. Veinimajal on üle 1800ha viinamarjaaedu mitmetes erinevates Tšiili piirkondades. Viña Cono Suri moto: „ No family trees, no dusty bottles, just quality wine“. Värvilt on keskmise intensiivsusega rubiinpunane Aroomis on vihjeid küpsetele punastele metsamarjadele, tunda küpseid kirsse, maasikaid, tumedaid luuvilju ning suitsusust koos õhukese röstinoodiga. Aroomi rikastab kerge viirukisuitsu noot koos röstitud kakaoubadega. Maitse on elegantselt marjase karakteriga, tunda üleküpsenud metsmaasikaid, pohli ja küpseid punaseid kirsse, järelmaitses jääb kestma veini marjane struktuur, mida täiendab tasakaalukalt vürtsikas marjapark. Viinamarjad on kasvatatud orgaanilise põllumajanduse printsiipe järgides Santa Elisa, Campo Lindo ja Quitralmàn valdustes ja korjatakse käsitsi. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides, 50% veinist areneb 10 kuud suurtes prantsuse tamme vaatides.

Tarbimissoovitus

Küpsetatud sealiharoad, metslinnuliha, punav einikastmed, grillitud-röstitud juurviljad, lihapõhised pajaroad, pastad ja tomatikastmed, pehmed juustud.

Toote koduleht

http://www.conosur.com

tooted kirjeldused

Oskus nimi Oskus raha
Nutritional information
Jääksuhkur g/l 2,4 g /L
Product information
Alkoholi liik Geograafilise tähisega lauavein
Tootja VINA CONO SUR S.A.
Piirkond Colchagua
Päritolumaa Tšiili
Viinamari Pinot Noir
Aastakäik 2022
Värvus Punane
Stiil Kerge ja marjane
Maitse Kuiv
Alkoholi sisaldus 14
Maht (L) 0,75
Kogus kastis 6
Serving information
Serveerimine Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avara kujuga burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.