Cotes Du Rhone Rouge, Saint-Esprit 14% 0,75L

Keskmise täidlusega marjase iseloomuga kuiv punavein
Kaubakood: 7513303075K_S0001
€11,89 KM-ta

Lisainfo

Veinimaja ajalugu algab 1835. aastal, kui Charles Audibert ja Philippe Delas ostsid üles Maison Junique nimelise veinikaupmehe äri Tournon-sur-Rhône linnas ja hakkasid Rhône veini müüma „Audibert et Delas“ nime all. 1924. aastal võtsid Philippe pojad Henri and Florentin äri üle, nimetasid ettevõtte ümber Delas Fréres ja ostisid esimesed veiniaiad Chateauneuf du Pape ja Hermitage aladel ning hakkasid veini müügi kõrvalt ise veini tegema. 1977. aastal ühineti nimeka Champagne Deutz šampanjamajaga. Tänapäeval omab isiklikke veiniaedu lisaks Hermitage ja Chateauneuf du Pape aladele veel Cote Rotie, Gigondas, Saint-Joseph, Crozes-Hermitage, Cornas ja Coindreu kasvualadel ning on tuntud oma üheaiaveinide poolest. Värvilt tumepunane Aroomis tunda küpseid punaseid marju, kannikest ja musta terapipart, aroomilõppu lisandub tasakaalukaid marjatanniine koos üleküpsenud tumedate kirssidega. Maitse keskmise täidlusega marjaselt vürtsine ja pehme struktuurse parkhappega, Tunda mustikaid, üleküpsenud tumedaid kirsse, põldmarju ja purustatud terapipart, Järelmaitse pikk, sametine ja marjaselt vürtsine. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja osa veinist areneb 6 kuud suurtes tammevaatides

Tarbimissoovitus

Vahemere köök, looma- ja sealihast pajaroad, ürdikastmed, grillitud linnulihatoidud, pasta, pasteedid, kreemjad juustud.

Toote koduleht

http://www.delas.com

tooted kirjeldused

Oskus nimi Oskus raha
Nutritional information
Jääksuhkur g/l <3g/L
Product information
Alkoholi liik Kaitstud päritolunimetusega vein
Tootja DELAS FRERES
Piirkond Rhône
Päritolumaa Prantsusmaa
Viinamari Grenache Noir, Syrah
Aastakäik 2021
Värvus Punane
Stiil Kerge ja marjane
Maitse Kuiv
Alkoholi sisaldus 14
Maht (L) 0,75
Kogus kastis 6
Serving information
Serveerimine Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.