RedHeads Studio Coco Rotie Syrah-Viognier 14,5% 0,75L

Täidlase iseloomuga marjaselt elav kuiv punavein
Kaubakood: 7716010075K_S0001
€22,22 KM-ta

Lisainfo

Veiniprojekt, mis sai alguse 1990´ndatel aastatel, kui seltskond Austraalia veinimeistreid eesotsas inglasest veinikaupmehe Tony Laithwaitega külastasid Prantsusmaa veinikeldreid 2002. aastal rajasid nad väikse veinitootmise McLaren Vale´s asuvas vanas restoranis, mille nimi oli RedHeads, et teha kommertsveinidest erinevaid väikeseid partiiveine. Tänapäeval on kolitud ümber Austraalia hinnatud veinipiirkonda Barossasse, kus ostetakse sealsetelt väikefarmeritelt viina marju jätkates juba väljakujunenud käekirjaga. Värvilt intensiivne violetse helgiga tumepunane. Aroomis on küpselt marjane ja struktuurselt ühtlane. Tunda mustsõstraid, münti, musti ploome, põldmarjamoosi, lagritsat, üleküpsenud luuviljalisi ja magusaid vürtse koos pehmete puidutanniinidega. Maitse on täidlane ja jõuliselt marjane. Tunda üleküpsenud musti marju, mustsõstraid, kuivavatud musti ploome, musta terapipart, mõrušokolaadi ja kakaod. Järelmaitse pikk ja küpse marjase tekstuuriga, mida täiendavad magusalt vürtsikad tanniinid. Viinamarjad on korjatud 10-20 aasta vanustelt viinapuudelt. Vioger marjad on purustatud, esimese pressi värske mahl eemaldatud ning ülejäänud mahl koos kestadega lisatud Syrah mahlale. Vein on kääritatud avatud betoonvaatides ja areneb 14 kuud prantsuse tamme vaatides, millest 25% on uued.

Tarbimissoovitus

Röstitud liharoad, BBQ lihatoidud, lambaliha, grillitud ja küpsetatud väikeulukid, tugevad punaveinikastmed, küpsed juustud.

Toote koduleht

http://www.redheadswine.com

tooted kirjeldused

Oskus nimi Oskus raha
Nutritional information
Jääksuhkur g/l <4g/L
Product information
Alkoholi liik Geograafilise tähisega lauavein
Tootja RedHeads Studio Wine
Piirkond McLaren Vale
Päritolumaa Austraalia
Viinamari Syrah, Viogner
Aastakäik 2019
Värvus Punane
Stiil Kerge ja marjane
Maitse Kuiv
Alkoholi sisaldus 14,5
Maht (L) 0,75
Kogus kastis 12
Serving information
Serveerimine Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, suuremast Bordeaux´ tüüpi veiniklaasist, soovitav eelnevalt dekanteerida. Arengupotentsiaal 3-7 aastat, arvestades marjade korjeaastat