RedHeads Studio Princess of Thieves GSM 14,5% 0,75L

Täidlase iseloomuga marjaselt elav kuiv punavein
Kaubakood: 7716011075K_S0001
€30,27 KM-ta

Lisainfo

Veiniprojekt, mis sai alguse 1990´ndatel aastatel, kui seltskond Austraalia veinimeistreid eesotsas inglasest veinikaupmehe Tony Laithwaitega külastasid Prantsusmaa veinikeldreid 2002. aastal rajasid nad väikse veinitootmise McLaren Vale´s asuvas vanas restoranis, mille nimi oli RedHeads, et teha kommertsveinidest erinevaid väikeseid partiiveine. Tänapäeval on kolitud ümber Austraalia hinnatud veinipiirkonda Barossasse, kus ostetakse sealsetelt väikefarmeritelt viina marju jätkates juba väljakujunenud käekirjaga. Värvilt intensiivne violetse helgiga tumepunane. Aroomis tunda küpseid tumedaid marju ja musta terapipart, lisaks veidi münti. Aroomilõppu lisandub vürtsikaid marjatanniine koos küpsete mustsõstarde ja põldmarjadega. Maitse on keskmisest täidlasem ja nõtkelt marjane koos torkiva vürtsikusega. Tunda üleküpsenud musti marju, tumedaid ploome, põldmarju ja purustatud terapipart koos maguste vürtside ja lagritsaga Järelmaitse pikk ja hästi harmooniline, kuhu lisandub musti oliive, veidi „earl grey“ teed ja särtsakat marjast vürtsikust. Viinamarjad on korjatud 10-20 aasta vanustelt viinapuudelt, Vein on kääritatud roostevabast terasest vaatides ja areneb 10 kuud uutes ja vanades prantsuse ja ameerika valge tamme vaatides.

Tarbimissoovitus

Röstitud liharoad, BBQ lihatoidud, lambaliha, grillitud ja küpsetatud väikeulukid, tugevad punaveinikastmed, küpsed juustud

Toote koduleht

http://www.redheadswine.com

tooted kirjeldused

Oskus nimi Oskus raha
Nutritional information
Jääksuhkur g/l <5g/L
Product information
Alkoholi liik Geograafilise tähisega lauavein
Tootja RedHeads Studio Wine
Piirkond Barossa Valley
Päritolumaa Austraalia
Viinamari Shiraz, Grenache, Mourvedre (Mataro)
Aastakäik 2019
Värvus Punane
Stiil Kerge ja marjane
Maitse Kuiv
Alkoholi sisaldus 14,5
Maht (L) 0,75
Kogus kastis 12
Deposit information
Pant 0
Serving information
Serveerimine Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avaramast Burgundia tüüpi veiniklaasist, soovitav eelnevalt dekanteerida. Arengupotentsiaal 3 - 7 aastat, arvestades marjade korjeaastat