Vieille France Brut Millesime 12% 0,75L kinkekarbis

Elegantne, keskmise täidlusega kuiv aastakäigu śampanja
Kaubakood: 7450405075K_S0002
€91,33 KM-ta

Lisainfo

Väikene šampanjatootja on asutatud marjakasvataja Leon Lebrun poolt 1860. aastal Côte des Blancs kasvualas Avize külas. 2003. aastal sai omanikuks Rapeneau perekond, kes otsustas võtta kasutusele Vielle France šampanjabränd, kasutades selleks laia ja madalat nn. „õunakujulist“ šampanjapudelit, mis oli kasutusel 18. sajandil. 1901 aastal loodud ja suuruselt viiendaks kasvanud Rapeneau šampanjagrupp ühendab tänapäeval mitmeid erinevaid šampanjabrände – G.H. Martel, Ernest Rapeneau, Charles Orban, Mansard-Baillet, Château de Bligny, Charles de Cazanove ja Albert Le Brun Christophe. Grupi suuromanik on Ernest Rapeneau veinimaja ja ettevõtet juhib Christophe Rapeneau. Peene tiheda mullijoaga, värvilt intensiivne, säravkollane Aroomis täidlaselt puuviljane, kuivatatud aprikoosi, virsikut, röstitud saia ja struktuurselt tsitruseline. Aroomilõppu lisandub valgete lillede lõhna. Maitse on kuiv, keskmise täidlusega ja puuviljaselt tihe, kus tunda praetud saia, röstitud mandleid, küpseid heledaid luuvilju, aprikoose, kuivatatud kollaseid õunu ja tsitrusvilju. Järelmaitse pikk ja puuviljaselt mineraalne. Viinamarjad korjatud peamiselt Montagne de Reimsi ja Valée de la Marne kasvualadelt, baasvein kääritatakse roostevabast terasest vaatides, teine fermentatsioon koos autolüüsiga pudelis kestab 5 aastat.

Tarbimissoovitus

Kalast ja koorikloomadest valmistatud eelroad, grillitud kala- ja karploomad, seenerisotto, küpsetatud linnuliharoad ja pehmed juustud

Toote koduleht

http://www.champagnevieillefrance.fr

tooted kirjeldused

Oskus nimi Oskus raha
Nutritional information
Jääksuhkur g/l <10g/L
Product information
Alkoholi liik Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein
Tootja CHARLES DE CAZANOVE S.A
Piirkond Champagne
Päritolumaa Prantsusmaa
Viinamari Chardonnay, Pinot Noir
Aastakäik 2007
Stiil Pehme ja puuviljane
Maitse Kuiv
Alkoholi sisaldus 12
Maht (L) 0,75
Kogus kastis 3
Deposit information
Pant 0
Serving information
Serveerimine Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 4 - 8 aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav aereerida.