Dalmore 25YO on erakordne viski, küpsenud algselt ameerika valgest tammest burboonivaatides, seejärel Tawny portveini- ja Matusalem Oloroso, enam kui 30.a vanustes, šerri vaatides.
The Dalmore 30 YO 2021 on algselt küpsenud ameerika valgest tammest burbooni vaatides, seejärel haruldastes Graham Port 30. a vanustes Tawny portveini vaatides.
Kvaliteetviin Hõbe Vodka on loodud erilisteks hetkedeks. Ülimalt täpselt häälestatud kangusega Hõbe Vodka valmib kvaliteetsest teraviljast valmistatud piiritusest aeganõudva kolmeastmelise kaskaadfiltreerimise teel.
Maailmas enim müüdud viski Jack Daniel’s® pärineb Põhja-Ameerika vanimast registreeritud destilleerimisvabrikust, mis kannabki nime Jack Daniel’s Distillery, aastast 1866.
Remy Martin Louis XIII on konjakite kuningas. sisaldab 40‒100 aastat laagerdunud destillaate. Keskmine vanus 50 aastat. Laagerdub üle saja-aastastes vaatides ja valmimine toimub 3 põlvkonna konjakimeistrite hoole all.
Boulard Calvados VSOP on ümaram ja täidlasem kui Grand Solage. Kõige noorem segu on laagerdunud tammevaadis 4-10 aastat. VSOP kalvados on destilleeritud 2 x pot still meetodil erinevatest Pays d´Auge piirkonnas kasvanud õunasortidest
Päikese käes küpsenud sinisest weber agaavist valmistatud kange alkohol Jalisco piirkonna südamest. Värske, karge ja maalähedaselt rustikaalne tekiila.
Crafter’si džinn on ainulaadse maitsetaimede kooslusega Eesti käsitöödžinn, mida on rikkaliku ja pehme maitse saavutamiseks destilleeritud taimepõhisel pot still meetodil.
Kvaliteetviin Hõbe Vodka on loodud erilisteks hetkedeks. Ülimalt täpselt häälestatud kangusega Hõbe Vodka valmib kvaliteetset teraviljast valmistatud piiritusest aeganõudva kolmeastmelise kaskaadfiltreerimise teel.
Maailmas enim müüdud viski Jack Daniel’s® pärineb Põhja-Ameerika vanimast registreeritud destilleerimisvabrikust, mis kannabki nime Jack Daniel’s Distillery, aastast 1866.
Marquis de Leon Pear on merevaigu tooni, maitselt meeldivalt mahe ja heas tasakaalus alkohoolne jook. Ehtsa Prantsuse brändi baasil loodud joogis on tunda aromaatse pirni puuviljaseid nüansse.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Tulipunane Martini Fiero on valmistatud valgest veinist ja sisaldab punase apelsini mahla.