The Smoky Twelve on ideaalne puuvilja, linnaste ja rikkaliku turbasuitsu kooslus. Toodetud turbasuitsuste ja turbasuitsuta linnaste segust ja küpsenud vähemalt 12 aastat endistes burbooni-, šerri, ja Marsala veinivaatides.
Kummardus traditsioonile. Väikestes kogustes valmiv džinn, mis hoiab au sees Bombay maitsetaimedega töötamise traditsiooni ja keskendub ühele kümnest Bombay Sapphire’i ainulaadsest taimemaitsest.
Bruichladdich Classic Laddie on mahe ja värske. Enne pudelitesse villimist segatakse linnaseviskit õrnalt Islay saare allikaveega, mis jätab viskile võimsa 50% alkoholisisalduse.
Rumm, mis põhineb 8-aastasel Caracas rummist koos loodusliku arábica kohvi leotisega. Värvuselt läikiv tumerpuun. Intensiivse kohvi aroomiga Arábica ja Robusta ubade, laagerdunud rummi ja kuivatatud puuviljade segust.
Crafter’si džinn on ainulaadse maitsetaimede kooslusega Eesti käsitöödžinn, mida on rikkaliku ja pehme maitse saavutamiseks destilleeritud taimepõhisel pot still meetodil.
Dalmore 18YO on küpsenud Viskimeistri valvsa silma all ameerika valgest tammest, endistes burboonivaatides, mis annab maitses esmatasandile pehme vanilje ja mesised noodid