Jules Gautret VSOP on väga heas tasakaalus VSOP konjak, mille aroomis on tunda lagritsat, aprikoosi, kuivatatud ploomi, head cappuccinot ning toffeet. Maitses on mõnus kuivatatud aprikoos, toffee. Järelmaitse pikk ja tuline.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Martini Riserva Speciale Ambrato on käsitööna valmistatud Torino vermut.
Vana Tallinn on Eesti üks tuntumaid kaubamärke ja ühtlasi maailma populaarseim Eesti liköör, mida valmistatakse Livikos järjepidevalt juba 1960ndatest aastatest.
Bacardi Reserva Ocho 8 YO on parimatest kariibimere rummidest segatud reservrumm. Bacardi 8 küpsemine toimub väikestes uutes ameerika valgest tammest vaatides Kariibi mere soojas kliimas.
Benriach The Original Teni jaoks laagerdatakse viskit vähemalt 10 aastat kolme tüüpi vaatides. Seejärel segatakse viski kokku, et luua mahlakaid puuvilja, külluslikult mesise linnase ja röstitud tamme kihte, mida läbib õrn suitsunoot.
Klassikalisele Finlandia Vodkale on maitseks lisatud põhjamaised jõhvikad ja kergelt vanilje vürtsi, mille tulemusel on saadud maheda maitse ja selge karakteriga viin.
Jules Gautret VSOP on väga heas tasakaalus VSOP konjak, mille aroomis on tunda lagritsat, aprikoosi, kuivatatud ploomi, head cappuccinot ning toffeet. Maitses on mõnus kuivatatud aprikoos, toffee. Järelmaitse pikk ja tuline.
Klassikalisele Finlandia Vodkale on maitseks lisatud põhjamaised jõhvikad ja kergelt vanilje vürtsi, mille tulemusel on saadud maheda maitse ja selge karakteriga viin.
Jules Gautret VSOP on väga heas tasakaalus VSOP konjak, mille aroomis on tunda lagritsat, aprikoosi, kuivatatud ploomi, head cappuccinot ning toffeet. Maitses on mõnus kuivatatud aprikoos, toffee. Järelmaitse pikk ja tuline.
Rodnik´s Absinthe valmistamisel on kasutatud erinevaid Vahemere ürte, millest tuntaivama aroomi ja maitse annab joogile koirohi (Artemisia absinthium). Tradistiooniliselt juuakse Absinti segatuna vee ja suhkruga, mis muudab joogi piimjaks.
ST.Remy on autentne ja maailmas enimostetud Prantsuse brändi. Jook laagerdub eranditult väikestes tammevaatides, mis annavad brändile särava kuldse merevaigu tooni ja maheda harmoonilise maitse.
Benriach Twelve‘i valmistamiseks laagerdatakse Benriachi turbaga suitsutamata viskit vähemalt 12 aastat kolme tüüpi vaatides. Valmib pehme, rikkaliku šerrimaitsega ühelinnaseviski.
Jules Gautret VS on mahlane, kuiv, puuviljane konjak. Aroom on intensiivne ning harmooniline. Maitses on tunda magusaid puuvilju, vaniljet ning pikka järelmaitset. Tulemus on pehme, harmooniline ja küps.