Dalmore on tootnud erakordseid viskisid juba aastast 1839. Viskit valmistatakse Šoti mägismaal Highlandis. Viski valmistamisel kasutatakse puhast Morie järve vett ning kõrge kvaliteediga otra, mis kasvab viljakal Black Isle poolsaarel.
Woodford Reserve tooraine koosneb 72% ulatuses maisist, 18% rukkist ja 10% odralinnastest. Viski teeb eriliseks selle kolmekordne destilleerimine padadestillaatoris ja toorpiirituse suhtelist madal alkoholisisaldus vaadis küpsemise ajal.
Jura 18 YO Single Malt viski on laagerdunud 18 aastat ameerika valgest tammest burbooni vaatides ja viimistletud Bordeaux Grand Cru Classe barrique punaveinivaatides.
Jura Seven Wood Single Malt viski on arenenud seitmes tammevaadis. Esmane laagerdus on ameerika valge tamme burbooni vaatides ja seejärel prantsuse Vosges, Jupilles, Allier, Les Bertranges, Tronçais ja Limousin pärit metsade tammevaatides.
Burnhead Blended Scotch Whisky valmib Šotimaa lääneosas, kus seda seguviskit rikkaliku ja peene maitse saavutamiseks Ameerika tammest vaatides laagerdatakse.
Tamnavulin Speyside Single Malt valmistamisel kasutatakse kahekordset laagerdust. Esmalt laagerdatakse ameerika valge tamme vaatides ja seejärel kasutatud šerri vaatides, et anda viskile rikkalikult täidlane ja mahedalt magus maitse.
The Smoky Twelve on ideaalne puuvilja, linnaste ja rikkaliku turbasuitsu kooslus. Toodetud turbasuitsuste ja turbasuitsuta linnaste segust ja küpsenud vähemalt 12 aastat endistes burbooni-, šerri, ja Marsala veinivaatides.
Bruichladdich Classic Laddie on mahe ja värske. Enne pudelitesse villimist segatakse linnaseviskit õrnalt Islay saare allikaveega, mis jätab viskile võimsa 50% alkoholisisalduse.
Dalmore 18YO on küpsenud Viskimeistri valvsa silma all ameerika valgest tammest, endistes burboonivaatides, mis annab maitses esmatasandile pehme vanilje ja mesised noodid
Glenglassaugh 12-aastases linnaseviskis on rikkalisus, troopilisus ja merelisus suurpärases harmoonilises tasakaalus. Küpsenud burbooni-, šerri- ja punase veini vaatides, on tulemuseks ookeanituulte kantud küpsed puuviljalained.